Terug

 • Persoonlijk advies op kantoor of via de mail
 • Profiteer het hele jaar van hoge kortingen
 • Alles uit eigen voorraad, dus snel geleverd

Verzenden & retourneren

Beschadiging en/of missende producten bij levering
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een product beschadigd raakt tijdens transport. Dit dient uiterlijk binnen 24 uur gemeld te worden, zodat wij hierop passend actie kunnen ondernemen met onze transporteurs. Indien deze periode is verlopen kunnen wij helaas niets meer doen. Voeg bij uw melding altijd een foto toe waarop duidelijk te zien is wat er aan de hand is. Per situatie wordt er gezocht naar een passende oplossing.

 

U ontvangt van Horeca Place ten alle tijde een e-mail op de dag dat uw bestelling wordt verzonden, levering geschiedt vervolgens op de eerstvolgende werkdag. In het geval dat u uw bestelling nog niet binnen 5 werkdagen heeft ontvangen, of incompleet heeft ontvangen, dient u dit binnen 3 werkdagen bij ons te melden, zodat wij hierop passend actie kunnen ondernemen met onze transporteurs. Indien deze periode is verlopen kunnen wij helaas niets meer doen. Vervolgens wordt ook hier per situatie gezocht naar een passende oplossing.

 

Pakket levering
Bestellingen onder de 30kg, worden per pakketpost geleverd. Afhankelijk van het soort product(en) dat u besteld, wordt er gebruik gemaakt van verschillende bezorgdiensten. Deze bezorgdiensten leveren tussen 09:00 en 18:00 uur. Indien er niemand aanwezig is op het bezorgadres, wordt uw pakket bij de buren afgeleverd of wordt er de volgende werkdag opnieuw een poging gedaan.

 

Indien gewenst, kunt u altijd de actuele status en eventuele tijdstip van levering opvragen bij onze klantenservice.

 

Vracht levering
Voor verzendingen die erg zwaar of groot zijn, gebruiken wij onze eigen bezorgdienst. Hierbij geldt dat levering altijd geschiedt tot aan/achter de eerste deur. Indien een groot of zwaar product intern nog moet worden verplaatst, houdt hier dan rekening mee. De tijdstip van levering is hierbij tussen 09:00 en 18:00 uur, u wordt geacht om zorg te dragen dat er iemand aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen. U ontvangt ten alle tijde 1 dag van tevoren een melding dat de levering de volgende dag zal worden geleverd. Een besteld product kan in sommige gevallen geretourneerd worden, indien de wet Kopen op Afstand van toepassing is. Deze wet is bedoeld voor transacties tussen consumenten en bedrijven. Bij zakelijke bestellingen kan hier geen beroep op worden gedaan. De volgende zaken zijn van belang:

 

Retourneren zakelijke klanten. 
Ruilen en retourneren kan binnen 3 dagen na levering van de bestelling. Let op, hierbij kan tot 30% van het totale aankoopbedrag in rekening worden gebracht.

Voorwaarden:

 • Bij ruilen of retourneren dient het product in originele staat en verpakking terug gezonden te worden.
 • De verzendkosten zijn voor rekening van de verzender. In de volgende gevallen wordt ruilen of retourneren niet geaccepteerd:
  Het product is geopend, incompleet en/of zonder verpakking.
  Het product is beschadigd.
  Het product is vies en/of gebruikt.
  De aanvraag wordt gedaan na 3 dagen.

 

Aanvullende voorwaarden bij zakelijke aankopen 
Als zakelijke koper is de wet kopen op afstand niet van toepassing. U wordt als koper geacht om u vooraf goed te laten informeren, en zelfonderzoek te doen naar het soort product dat u nodig heeft. Let hierbij goed op de afmetingen, het materiaal, voltage van 230 of 400 volt, etc. Bij een retour wordt 30% van uw aankoopbedrag ingehouden. Dit bedrag wordt ingehouden voor de reeds gemaakte, en de na ontvangst van retour nog te maken administratieve- en transportkosten. Indien een product speciaal voor u is besteld of geproduceerd, behoudt Horeca Place het recht om uw gehele retour aanvraag te weigeren. Neem voor vragen, twijfels en onduidelijkheden altijd vooraf contact op met de klantenservice, u wordt graag verder geholpen.

 

Retourneren particulieren klanten. 

Voorwaarden:

 • De bedenktijd is uiterlijk 14 dagen.
 • Het te retourneren product dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het moet nog in de originele, onbeschadigde verpakking te zitten.
 • Voordat het product wordt geretourneerd moet het met voldoende beschermende materialen worden verpakt.
 • De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de klant.
 • Indien niet aan de bovengenoemde voorwaarden wordt voldaan, hebben wij het recht om het retour nemen van de producten te weigeren. 

Retour aanmelding
Neem contact op met Horeca Place via [email protected] om uw retour aanvraag kenbaar te maken en te verwerken. Zodra het product retour is ontvangen door Horeca Place, zal het aankoopbedrag minus eventuele onkosten zo snel mogelijk worden teruggestort, met een maximale verwerkingstijd van 30 dagen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Horeca Place B.V. 9,9 / 10 - 34 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »