Menu
Your Cart

Veelgestelde vragen (FAQ)


Aflevering


De bestelde producten worden, na ontvangst van uw betaling in originele verpakking en eventueel op een pallet afgeleverd. Aflevering vind plaats d.m.v. het gebruik van een pomp- of steekwagen tot aan de eerste deur. De artikelen worden niet uitgepakt en verpakkingsmaterialen worden niet mee terug genomen.


Bestelling wijzigen


Wilt u een wijziging in uw bestelling laten doorvoeren? Neem dan direct contact met ons op via klantenservice@horecaplace.eu
Als uw bestelling nog niet verzonden is zullen wij er alles aan doen om het tegen te houden en aan te passen.


Factuuradres wijzigen


Het is niet mogelijk het factuuradres van een bestaande bestelling te veranderen. We adviseren u hiervoor een email te sturen naar klantenservice@horecaplace.eu we zullen uw wijziging dan verwerken of contact met u opnemen.


Hebben jullie een showroom


Nee, wij hebben geen showroom. Ons doel is om een zo efficiënt mogelijke organisatie te zijn welke de kosten laag kan houden en de klanten daarom de beste prijs kan bieden. Er zijn mogelijkheden om bepaalde apparaten te bezichtigen. Neemt u daarvoor contact op met klantenservice@horecaplace.eu


Status bestelling


Nadat uw bestelling en betaling ontvangen is ontvangt u van ons een bevestiging. Mocht u meer informatie willen omtrent de huidige status van uw bestelling bijvoorbeeld i.v.m. vertraging neemt u contact met ons op via klantenservice@horecaplace.euStoring of defect aan apparaat in garantieperiode


Neem contact met ons op binnen 24 uur van het constateren van het gebrek via klantenservice@horecaplace.eu


Goed om te weten is dat garantie vervalt indien de koper:
- De goederen niet of niet volledig betaald heeft.  
- Enige verplichting jegens ons niet stipt nakomt.
- Professionele (gas)- apparatuur dient te worden aangesloten door daarvoor gecertificeerde installatiebedrijven.
- Door derden reparaties of andere werkzaamheden laat verrichten aan de apparatuur.
- Wijzigingen aanbrengt dan wel laat aanbrengen. 
- Het geleverde niet volgens de voorschriften gebruikt. 
- De garantieperiode laat verlopen zonder enige klacht dienaangaande.  
- Uitgesloten van garantie zijn die delen en onderdelen, die niet direct van invloed zijn op het leveren van deze prestatie, zoals verlichting, glas, hang en - Sluitwerk, zwenkwielen, branders en thermokoppels van döner en shoarma apparatuur, deurrubber en bedieningsknoppen.


Het te retourneren product moet in de originele verpakking en met voldoende beschermende materialen worden geretourneerd. Het product dient hygiënisch schoon retour gestuurd te worden. We behouden ons het recht voor om onderzoek of reparatie van producten te weigeren als niet aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan.


Wat zijn de aflevertijden?


De standaard levertijden zijn maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00.


Hoe lang heb ik garantie?


Standaard bieden we 12 maanden garantie op alle producten. Bij sommige producten biedt de leverancier een langere termijn. Dit is vermeld bij de betreffende producten.


Bestelling annuleren


Heeft u een bestelling geplaatst en betaald en wilt u deze annuleren, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Indien u bestelling nog niet is verwerkt kunnen wij deze kosteloos annuleren.


Bij een annulering kan tot 30% van het totale aankoopbedrag in rekening worden gebracht. Let dus goed op wat u besteld, bijvoorbeeld op de maat en voltage/wattage van de producten.


Wat zijn de levertijden?


In veel gevallen kunnen de producten al binnen 1 of 2 dagen geleverd worden. Dit kan verschillend zijn per product. Het grootste deel van ons assortiment wordt op de dag van uw bestelling (voor 15.00) meestal nog diezelfde dag verwerkt en voor transport gereed gemaakt. 

Omdat wij afhankelijk zijn van de voorraad van verschillende leveranciers kan het voorkomen dat sommige producten een langere levertijd hebben. Wij proberen dit tot een minimum te beperken doordat we met veel leveranciers werken, en continue een eigen voorraad inslaan.

Mocht er onverhoopt een langere levertijd voorkomen, dan zullen wij u daar zo goed mogelijk over informeren.


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.